Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
FixY67 #20197 üzenetére
A cikeket azért kezdtem olvasni, mert nem tudtam, hogy miért nem látja a PQDI programom a winyókat. Ha nincs ez a tíz éve használt (2002-es az utolsó verziója amit használok) program használatban nálam, nem is nagyon jövök rá, hogy nekem ilyen vírusom van. Az eltávolítása -így utólag visszanézva- nem is nehéz. De azért nagyon ideges voltam miatta. Majdnem az egész napom ráment a dologra...
(#20198) body00: Már hogyafenébe ne lenne ok a pánikra?! Téged például nem érdekel, hogy esetleg egy zombihálózat részese a géped? Vagy hogy letöltik a dokumentumaidat és alkalmadtán majd zsarolnak vele, vagy ilyenek? Hamis biztonságérzeted van neked is? Egyébként sok cikket olvastam, a legtöbbet lefordíttattam magamnak a guglival. Egyiknél sem emlékszem, hogy azt írták volna, nincs ok a pánikra.
Egyébként a linuxnál csak annyi volt, hogy a szokásosnál lassabban állt le. Ebből még nem jöttem volna rá. Vírusírtó meg nem mutatta. Van egy oldal ahová be lehet küldeni a gyanús fájlokat vírusvizsgálatra. Én így ki is tudtam deríteni mi okozta. Egy windowszor sorszámbányász progi. meg sem vizsgálták, mert már ismerték, csak az adatokat küldték el. A mittudoménhány (40?) víruscégből kettő találta vírusosnak. Szóval ismerik, de az én windowszos víruskeresőm, az AVIRA sajnos nem ismerte.
Egyébként nem valami mags a realtime vírusfelismerő képességük még az élenjáróknak sem. Az ismert vírusok kb 70%-át mutatják ki. Winyószkennel meg 85-90%-ot. És ugye akkor még ez csak az ismertekre vonatkozik. Itt van egy érdekes vizsgálati eredmény. Hamis biztonságérzet helyett érdemes kicsit rácsodálkozni.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest