Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Tegnap már sorba álltam érte, 15:00-kor jelent meg itthoni idő szerint. Persze nem tartották így pontosan, egy 20 perc múlva lett csak jó a link. De gőzerővel nekiálltam torrenten szedni, jött 1-2 MB/s-el, viszont sajnos a DVD-nyi méretből ~75% jött le a munkahelyen negyed 5-ig, majd itthonról meg tetű mód lassan csurgott. De büszke vagyok, mert én voltam a leggyorsabb a letöltők közül, 2 hazai emberkét láttam a peer-ekben, de lassúak voltak hozzám képest. Azóta felraktam, de éppen ugyanolyan nem jó mint annak előtte. GNOME alapból olyan amilyen, a KDE meg ott az alap, de az sem jobb és nem is szeretem.

Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest