Hirdetés
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Franklin
üzenetére
Dehát pont ezért kérdeztem anno amit belinkeltél. Már megcsináltam. Most is eltér. Alapvetően sokkal kisebb a linuxos böngészőben a laptartalom-betű. Érdekes például, hogy az oldalsáv betűi ugyanakkorák. Csak a laptartalom tér el. Érdemes megfigyelni, hogy a kisebb betűs rész is arányosan kisebb.
Már kimerítettem az összes beállítási lehetőséget. Talán lehet, hogy a laptartalommal van a baj?
-
válasz
Franklin
üzenetére
Ezt hiába linkeled neki, már a "ttf-mscorefonts-installer" van helyette, legalábbis 9.10-nél. De egyébként már alapból felrakja, úgyhogy nem kell vele szórakozni. Egy baj van vele, hogy kevés. Viszont nálam fent van a Win7 komplett betűtípus gyűjteménye, és ugyanúgy jeleníti meg azt az oldalt, mint neki is Linux alatt. (Illetve majdnem, nálam azért szebb, olvashatóbb, de gondolom csak a tömörítés miatt lehet.)
Valami mással van a gond, esetleg a böngésző beállítások nem egyformák.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tesla topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Revolut
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő