Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Iginotus
üzenetére
pl. partimage De van sok lehetőség, ha rákeresel.
Egyszer én is csináltam, kb. fél éve egyik vinyóról másikra, de már nem emlékszem, hogy mivel
Viszont azt tudom, hogy utána még kézzel kellett bütykölni a grubot, mivel a partícióknak ugye más UUID-je lesz. Ill. kernelfrissítéskor azóta is, ha engedem, hogy maga írja át a grubot (menu.lst), akkor visszaírja a régi vinyó UUID-it... Azóta erre kell figyelnem, de működik hibátlanul.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Ableton Live 12 Suite Education
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont azt tudom, hogy utána még kézzel kellett bütykölni a grubot, mivel a partícióknak ugye más UUID-je lesz. Ill. kernelfrissítéskor azóta is, ha engedem, hogy maga írja át a grubot (menu.lst), akkor visszaírja a régi vinyó UUID-it... Azóta erre kell figyelnem, de működik hibátlanul.