Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
üzenetére
Végülis nem az a baj, hogy nem találom meg az alternatívát, hanem hogy nincs időm keresni, de azért egy-két példa:
- Egy normális videolejátszó. Winben most KMPlayer van, tetszik a kinézete, gyors és mindent tud. Az összes ..mplayert megnéztem Ubi alatt, de pl nem tudom a dvd-k menüjét előhozni bennük. Az nekem kellene.
- Nagyon profi videószerkesztőt keresek, effektekkel, minden extrával. Win alatt ez van: Corel Video Studio, Cyberlink Power Director. Tudom, Ubi alatt Cinerella és Kino a javasolt, utóbbi szerintem elmarad mindkettőtől, cinerellát meg nem volt még időm kipróbálni.
- videó konverzió, főleg bármilyen formátumból dvd-t készíteni egyszerüen, gyorsan.Persze ha nem találok olyat, ami kielégíti az igényeimet, akkor marad a wine.
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő