- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Major Major #17366 üzenetére
közben kellett használjam a gépet, úgyhogy feltettem inkább gyorsan egy 9.04-et, az megvolt negyed óra alatt. majd inkább csak akkor frissítek vissza, ha már nem ennyire alpha
Vladi: a fájlrendszernek semmi baja nem volt a jelek szerint, az apt-get log-ig most nem jutottam, mert közben más dolgom lett.
amúgy az a baj mostanság, hogy a hibajelentő szolgáltatásban van a legtöbb hiba. az elmúlt napokban ha valami meghalt, akkor általában azzal a sajnálatos üzenettel fogadott az apport, hogy nincs elég információ a lejelentéshez, vagy simán legyilkolta jelentés küldése közben a böngészőt is (aminek a hibajelentése végtelen ciklusban ment, mert a FF folyton meghalt). pedig eddig szerettem a hibajelentgetést, de 9.10 alatt érdekes...
amúgy a löncspadon nem ez a nevem, de persze ettől még megtalálhattálegyébként köszönöm a tippeket mindkettőtöknek, legközelebb megpróbálok kicsit törelmesebben eljárni, ha lesz időm rá.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest