Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
Bikkrom
üzenetére
Én a chromium alá úgy tettem flash-t, hogy:
1. Linuxos flash driver letöltése Adobe honlapról, kitömörítés valahova a saját könyvtárba
2. a kitömörített flash driver (libflashplayer.so fájl) bemásolása a /usr/lib/chromium-browser/plugins könyvtárba
3. parancsikon készítése a chromium-nak, hogy az enable-plugins kapcsoló is benne legyen
Ha nagyon nem megy, akkor ne parancsikonnal vagy menüből indítsd, hanem kézzel, terminálból, akkor elsírja, mi a baja.
Más téma, ha már itt vagyok: biztosan többeknek van otthon kis linuxos házi szerverük, egy PIII-as gépet akarok beállítani samba-ba, kérdés az, hogy ne pazaroljon sok energiát, érdemes-e WOL-al ébresztgetni (gondolom akkor ilyen hálókarit kell vennem, az alaplap elméletileg támogatja), vagy elég ha hibernálja magát, ha nincs aktivitás? (napközben nincs otthon senki, max. torrent megy, de az is eléggé ritkán)
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest