Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
Bikkrom
üzenetére
Én a chromium alá úgy tettem flash-t, hogy:
1. Linuxos flash driver letöltése Adobe honlapról, kitömörítés valahova a saját könyvtárba
2. a kitömörített flash driver (libflashplayer.so fájl) bemásolása a /usr/lib/chromium-browser/plugins könyvtárba
3. parancsikon készítése a chromium-nak, hogy az enable-plugins kapcsoló is benne legyen
Ha nagyon nem megy, akkor ne parancsikonnal vagy menüből indítsd, hanem kézzel, terminálból, akkor elsírja, mi a baja.
Más téma, ha már itt vagyok: biztosan többeknek van otthon kis linuxos házi szerverük, egy PIII-as gépet akarok beállítani samba-ba, kérdés az, hogy ne pazaroljon sok energiát, érdemes-e WOL-al ébresztgetni (gondolom akkor ilyen hálókarit kell vennem, az alaplap elméletileg támogatja), vagy elég ha hibernálja magát, ha nincs aktivitás? (napközben nincs otthon senki, max. torrent megy, de az is eléggé ritkán)
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest