- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Pajac: Hawking
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Bikkrom
üzenetére
Nem tudom melyik Ubuntu van feltelepítve Neked, de ha 9.04, abban nincs bittorent-gui nevű csomag, tehát amit feltelepítettél, az csupán konzolosan fog működni, grafikus felület nélkül. Nem tudom, hogy az általad linkelt helyen található screenshotnak megfelelő GUI honnan való, egyáltalán létezik-e abban a formában ubuntu alatt.
Szerk: ubuntu oldalán megtaláltam a bittorent-gui csomagot jauntyhoz, ami a universe tárolóban van. Érdekes, akkor nekem miért nem találta a csomagkezelő annak ellenére, hoy a universe tároló is engedélyezve van???

Én javasolnám a deluge-t, személy szerint gnome alatt azt használom és bevált. KDE alatt pedig az alap ktorrent, ami bevált és nagyon jól használható.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest