Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
Aktív témák
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én nem volta elég egyértelmü. A yahoo messenger linux változatáról hallotam hogy nem jó. Az még egy plus gond hogy nem is tudom beszerezni (honan töltsem le ha sem a synaptic sem a yahoo honlapja nem ajánlja fel?)
szerk: Hogy oldjátok meg a yahoo mess csatlakozást?
-
Nemesys
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Tapasztalat. Igaz semmit nem tudok még a linux-ról mert még csak most kezdtem de az első msn kliens amit találtam és használható az az emesene. tudja a plus kódokat. tehát nem krikszkraksz neveket jelenít meg elvileg a zenét is mutatja bár még nem próbáltam. Szerintem ez jó. De szívesen fogadok más progikat is. Ti mit ajánlotok? Van ennél jobb?
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- DJI Osmo Pocket 3
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest