Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz rtom #13853 üzenetére

3 db Tally driver van alapból a Crunchbangben, nos megy mindegyikkel, csak épp a papíron nem az jelenik meg amit a monitoron látok. :)
    A googleben hirtelen én csak azt találtam, ahogy egy srác angol nyelvű ubuntus fórumon szintén ezen agonizált, de ő se jutott sehova a problémával...

Ha ez lenne a Crossover linux amit te említesz akkor ez kimarad, mivel fizetős program.
    Ezt a wine-t viszont még lehet hogy holnap megnézem, talán jutok vele valamire...
    Mondjuk így gyorsan rákeresve a WINE wikipédiás oldalán találtak elég elszomorítóak ezügyben:

"Although Wine implements some aspects of the Windows kernel, it is not possible to use native Windows drivers with it, due to Wine's underlying architecture."

Szóval lehet hogy a vége az lesz hogy megismerkedek valamilyen szinten a Red Hat-tel is... Viszont ha meg magasabb az erőforrás igénye, akkor ismét ott vagyok ahol a part szakad.

Aktív témák