Hirdetés
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Untappd lista
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
-
dbius
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
A synapticban van olyan lehetőség a frissítéskor, hogy csak a csomagfájlok letöltése. Tehát ha egy friss rendszert akarsz frissíteni, megtalálja a sok száz frissítést. Ne a frissítéskezelőt, hanem magát a synapticot indítsd el és azon keresztül kezdeményezd a frissítést. Akkor a felbukkanó ablakban lehet választani, hogy csak töltse le a csomagokat, de ne telepítse.
Hogy ezt miért írtam? Azért, mert ha egy nem korlátos netes gépen elindítod a live-cd-t, akkor az is megtalálja ugye az összes frissítést, neked, csak ki kell pipálni, hogy csak letöltés legyen, telepítés ne!
Az egyetlen probléma ezzel, hogy valószínűleg csinálnod kell egy nagyobb pendrive-ra egy live-cd-t, és arról eljátszani ezt, mivel ha közvetlenül a cd-ről indítod el live-cd módban, akkor nem hiszem hogy lesz elég hely, hogy letöltse az összes csomagot (mivel fizikailag nem hoz létre külön partíciót)
A letöltött csomagokat pedig elmented (/var/cache/apt könyvtárban lesznek), és a szülők gépén a frissen telepített gépre ugyanabba az útvonalba bemásolod őket, majd elindítod a synapticot hogy frissítse magát. Azonban mivel a csomagok már le lesznek töltve, így csak telepíteni fogja őket, nem szed le a netről mást, kivétel, ha időközben még további frissítések jelentek meg.
Ezt a módszert én még nem próbáltam, csak részben, akkor működött.
Hogy létezik-e eleve frissített build, azt sajnos nem tudom.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest