Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Aktív témák
-
Xmodule
őstag
hát az ugy volt, hogy addig variáltam mig a "c" helyett "e" re tettem az xpt anno. aztán egy particionálo programmal megoldottam hogy újra "c" -n legyen az xp. erre kiadta a hibát bootnál hogy hibás ntrld file. igen ám! csakhogy az xp cd amiröl tettem fel ilyen berhelt verzio és nem kér cd kulcsot ellenben nincs olyan funkcio benne hogy javitás ergo nem lehet dosba menni.beteszem a cd -t és egyből bejön a particionáló rész.szoval emiatt nem tudtam feltenni a hozza valo ntrld filet.ekkor gondoltam egyet es betettem egy masik xp cdt ami mar ker cd keyt es ott van javito konzol at is masoltam a ntrld filet.hiba volt. azota mar atmasoltam a rendes (berhelt) win ntrld filet a c re de hiaba.bejön az xp tölt tölt vegig megy a csik es utanna csak a kek kepernyő van a win logoval.nem tölti be az asztalt meg stb.ennyi.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Egyéni arckép OFF
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi