- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
Xmodule
őstag
hát az ugy volt, hogy addig variáltam mig a "c" helyett "e" re tettem az xpt anno. aztán egy particionálo programmal megoldottam hogy újra "c" -n legyen az xp. erre kiadta a hibát bootnál hogy hibás ntrld file. igen ám! csakhogy az xp cd amiröl tettem fel ilyen berhelt verzio és nem kér cd kulcsot ellenben nincs olyan funkcio benne hogy javitás ergo nem lehet dosba menni.beteszem a cd -t és egyből bejön a particionáló rész.szoval emiatt nem tudtam feltenni a hozza valo ntrld filet.ekkor gondoltam egyet es betettem egy masik xp cdt ami mar ker cd keyt es ott van javito konzol at is masoltam a ntrld filet.hiba volt. azota mar atmasoltam a rendes (berhelt) win ntrld filet a c re de hiaba.bejön az xp tölt tölt vegig megy a csik es utanna csak a kek kepernyő van a win logoval.nem tölti be az asztalt meg stb.ennyi.
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Bioshock 2 Special Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest