Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Vágyak
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Krissz22 #10966 üzenetére
Nos ha 8.10et raksz fel, az úgy tudom alapból tartalmaz mindenféle támogatást az ilyen eszközökhöz és szolgáltatókhoz, de mást nem tudok.
Mi 8.04re raktunk ilyen mobil netet, csak talán másik eszköz volt. Az /etc/wvdial.conf-ot szerkesztettük, de fejből már nem emlékszem, hogy miket (meg most megnéztem a saját gépemet is, ezen nincs is ilyen file, hmm). Illetve még annyi volt, hogy valamiért nagyon nem akart menni, így előtte egy vinXP-s gépen üzemeltük be, és utána ment ubuntu alatt is. Szóval ez kicsit ilyen toldozott megoldás, de ment (ja amúgy vodafone). Holnap meg tudom nézni a konfig filet, bár mivel eltérő az eszköz (az E220), így lehet a beállítások is mások.
Aktív témák
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Proxmox VE
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest