- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
cellpeti
üzenetére
C-t megírhatod bármilyen szövegszerkesztővel. Akár terminálból (pl. vi, joe), akár grafikus felületről is (pl. kwrite, kate). A lényeg, hogy lenyen egy fileod a megfelelő tartalommal. Ezt utána le tudod fordítani, viszont ez utóbbit érdemes mindenképpen konzolból csinálni, mert ha valami hiba van, látod a hibaüzenetet is.
2-paneles filekezelő:
- terminálból mc (midnight commander)
- grafikus felületen pl. gnome commanderFotókezelő:
Nem tudom, mire gondolsz, én képnézőként gwenview-t, szerkesztésre gimp-et használok.Registry:
Itt registry nincs, tehát kifejezetten ilyen programra nem lesz szükséged.A Cedega egy környezet, amire Windowsos játékokat lehet telepíteni, viszont fizetős.
Létezik egy Wine nevű program is, ezzel szintén futnak egyes játékok, de kicsit lutri, melyik lesz használható. Viszont nálam eddig Wine meglepően jól teljesített, igaz, játékot csak próbaként futtattam.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest