- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Jester01 #1330 üzenetére
[link]
A withnokey.numlines értékét átállítottam 9-re, de így is csak 3 sornyit görget... (a módosító billentyűknél feltüntetett értéket viszont viszi a megfelelő módosító billentyűvel...)
szerk: pontosítok, a ctrl módosítóval is hiába állítom az értéket, nem megy. Az alt+görgőre beállítva a kívánt értéket, úgy megy a görgetés....
van erről az about:configról valami, hogy mi mit jelent esetleg?? én keresgéltem, de lehet rosszul
Szerk2: megvan! mousewheel.withnokey.sysnumlines értékét false-ra kellett állítanom, így már müxik a módosító bill. nélküli görgetés is a beállított értékre!
Köszönöm a segítséget!
[Szerkesztve] -
Ryaren
tag
válasz
Jester01 #1190 üzenetére
igen ez eddig mind oké és értem is!
Valószínűleg az ISP-m (3c-hungary) nem a CHAP-ot használja hanem valami mást! Talán PAP-ot. De egyszerűen nem tudom hogy lehet átváltani!!! Valami tipp erre??? Természetesen a felhasználó név és jelszót helyes adtam meg!
Szóval hogy lehet váltani CHAPról PAPra? -
dbius
veterán
válasz
Jester01 #170 üzenetére
Nos, sikerült ezt az svn-t lekezelni.
De alapból parancsorban hibát írt ki, nem volt telepítve semmilyen svn-t kezelő progi, így adeptben rákerestem és a sok közül felraktam egyet (web-svn vagy vmi ilyesmit)
utána már ment, leszedte a drivert a ~/trunk könyvtárba.
utána make, make install és a kopete életre tudta ugyan kelteni a webcamerát, de erősen szemtengely ferdülése lett, mert olyan szögből adta vissza a képet, mintha a belső optikáját elforgattam volna legalább 45 fokkal
úgyhogy sajnos felejtős ez is -
Bero
aktív tag
válasz
Jester01 #103 üzenetére
Igazából semmit. Most próbáltam, azaz próbáltam volna először cd/dvd-t írni ubnuntuval, azonban egyik író program sem hajlandó elindítani az írást. A folyamat pontosan az írás megkezdése előtt szakad meg, tehát nem is pörgeti fel a cd-t. Most eleve váltok Kubuntura, remélem abban nem produkálja ezt a hibát.
Csak nemtudtam mivel írjam ki, miután letöltöttem, aztán rájöttem, hogy Puppy linux alatt tudok cd-t írni.
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest