- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
akaido
addikt
Mától 3 rendszerem van egy gépen, két HDD-n.

Egy SATA 160 GB-oson van egy XP és egy Vista, egy 80 GB-os IDE HDD-n van egy Kubuntu Linux. Grub-bal indítok és minden korrektül műxik. Épp az Adept-tel frissítem a Kubuntut. -
akaido
addikt
Üdv mindenkinek!
Több linux kipróbálása után az ubuntu 6.10-est tettem fel a toshiba tecra laptopomra xp mellé egy 8 gigás partícióba. Netről letölt, ISO fájlból kiír cd-re, onnan boot(mire rájöttem, hogy az F12 a laptopon a bios indító menü), majd install. Kezdö linuxosként kapcsiból a tűzfallal gyűlt meg a bajom, de némi utánaolvasás és source.list fájlok állítgatása után a firestarter tűzfalat fel tudtam tenni.
[link] oldalról sok hasznos dolgot lehet egy magamfajta pingvinzöldfülűnek is tanulnia.
A következő a ClamAvir felrakása lesz, de ha van más hasznos tanácsotok ezzel kapcsolatban, akkor meggondolom.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
THX