Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kis.zsolt

    tag

    válasz tothbe #12448 üzenetére

    Erre egy jó kis sztori, olyan igazán UniFi-s:

    Évek óta álmodtam egy komolyabb kapunyitó rendszerről. Olyan kamerás, érintőképernyős, beszélős, egyedi, és dizájnos dologról. Végre 2020-ban szembe jött velem az UniFi Door Acces Kit, és nem bírtam levenni róla a szemem. 2020.12.11-én vettem is arany áron belőle, mert a bemutatott és leírt tudása alapján pontosan az kellett nekem, amit ott leírva, és videókon bemutatva tudott, nem utolsó sorban pedig piszok jól nézett ki.
    Egy komolyabb családi vitát váltott ki az ára, kis híján váló ok lett, de csak azért is megvettem:

    És mi ebben a tipikusan UniFi-s?
    Konkrétan töredékét sem tudta annak, amit leírtak. Több tucat fw frissítés, levelezés a supporttal, szomorú és csalódott bejegyzés a fórumukba, mire elkezdtek mozogni a témában. Végül mire használható lett volna, tönkrement a kijelzője. Voltak olyan jó fejek, és gariban cserélték a garancia letelte után is. Majd egy évre rá az is tönkrement, pedig még a fólia is a képernyőn volt és beltérben használtuk - nem egy jó pedigré a Door Access vonalnak.
    Végül a 3. ingyenes garis cserére egy Access Reader Pro G2-t kaptam, ami egyelőre tökéletes. Már 4 komoly vihart/zivatart élt túl, úgyhogy remélem bírja majd a továbbiakban is. Ha nem, akkor el fogom engedni ezt a vonalat.

    Ez a kis szösszenet mutatja be, mennyire nem foglalkoznak alapvetésekkel, de mikor a kritikus tömeg megérkezik a fórumukra, és döngetni kezdik a kaput, no akkor nekiállnak és megcsinálják.
    Így lett az, hogy idén márciustól (tehát durván 3 évet és 3 hónapot kellett rá várni) működik úgy a kütyü, ahogy azt annak idején bemutatták. Az előtt még a csengő gomb sem működött rajta évekig.

    Úgy érzem, ez lesz ezzel a G5 PTZ-vel is. Remélem addig bírni fogja a mechanika.

    Ne kérdezd: LEGÁLIS!!!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés