- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
Ez a szerencsétlen banda a 2014-es megjelenés óta nem volt képes a visszapillantó-tükröket megoldani.
Grafikát kicsit kipofozták, de ugyanaz a buta gagyi engine van alatta ami az első 2 résznél is volt. -
mepet
addikt
A TDU-t imadtam. A TDU2-t megjobban. A Crew valamivel gagyibb volt. A 2 a videok alapjan meg szarabb volt, igy nem vettem meg. Ez meg a lila neon izek kozott suhanos resszel kivagta nalam a biztositekot, ez is kimarad, az tuti...
-
rdt89
addikt
válasz
Felesbandi #8 üzenetére
Nekem a FH3 most az 5 után minden téren sokkal gyengébb (személyes vélemény). Látszik, hogy az FH 5 mennyit és hova fejlődött grafikailag, fizikában és hangba pláne!
-
.LnB
titán
válasz
TESCO-Zsömle #5 üzenetére
Az Ubisoftnál nem nehéz gyökerekhez nyúlni. Szerintem ott mindig van kéznél egy.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem lenne ezzel gond, de hogy az ellenfelek feketelyukakat szállítanak, az eléggé idegesítő, már csak azért is, mert nemigen törekszik az AI a tiszta versenyre, úgy mennek az NPC-k, mintha te ott se lennél. Előznél 2 autót, a hátsó úgy dönt, hogy most ő is előz, rád húzza a kormányt, és mintha te polákkal lennél, ő meg megrakott nyergessel, lelök a pályárol megingás nélkül...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Autós versenyjáték rajongók véleményére vagyok kíváncsi. Ez így egy FH5 után kevés szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...