Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• finest

addikt

Én is kipróbáltam. Hát nem tudom, ennyire erőtlen szinkronhangokat már rég hallottam. Állatira idegesítő! A társak olyan hülyék, h kikerülni sem tudnak és folyton azt kiabálják, h ''I see nazis!'', legalább, ha 2-3 különböző hangon szólalnának meg...de nem.

A szereplőm folyton beleakad a lábánál heverő tárgyakba és irtó nehezen tudja őket kikerülni. Az ellenséges AI=0. A társak AI-ja szintúgy.

A fizika, meg a ragdoll effektus valóban jó a játékban, de ennél több pozitívumot nem találtam.
    Esetleg még azt, h az ellenség egy-egy testlövés után még feláll, ez eddig nem volt, viszont végül mindig irtó nagyot ugranak és méterekre dobják a fegyverük, még akkor is , ha maroklőfegyverrel lőjük is le őket.

A grafikától nem haltam le. Bár minden very high-on van, a katonák ruházata elég egysíkú, némelyik tetőtől talpig szürke, még árnyalatnyi különbség sincs bennük. A környezeti tárgyakat nem lehet szétlőni, bár látszólag pattannak le szilánkok, pl. mosdótál, nem marad nyom semmin. -Természetesen vannak kék és sárga benzineshordók, meg CO-palackok, azok szétlőhetők.

A grafika sem győzöttmeg, bár vannak szépen kidolgozott felületek, a legtöbb dolog közelről irtó darabos.

Eccerű hentelős játék, RTCW szintű minden tekintetben. Csak azt tudnám, h minek ehhez olyan bika gép?

Új hozzászólás Aktív témák