- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Na jó, beszrtm
! Láttátok a pantomimes Varn-t a kopjafájuknál? Hát ez kééész
DDD! Játssza az üvegtáblás figurát, láttáháháhháátoook
? Ehhhehehh... hjááááj... ez valami easter egg
DDDD?Jameg, kicsit nehezítettem... hardon, egy karakterrel összerakom az összes armor szetet, ami létezik... itt lesznek a képek.
Velem van a baj, hogy a harc minden mozzanatát élvezem
? Én nem is emlékszem játékban ennyire kifinomult kombatra... ez inkább vívás, mint zúzás errefelé, imádom! Előreszúrás, visszalépés, blockbreak, szúrás, block, visszalépés vagy blokkból vágás... a pajzzsal ütésben még nem vagyok nagy szám, de néha bejön az is... jáááááj... mesébe illő ez az egész...
Érdekes ez a pajzsos dolog... alapból nem is kéne igazából, hiszen akár két hosszúkarddal lehet szeletelni (csodálatos animációkkal), meg blokkolni is, de a szkillek szempontjából jobb, többet lehet használni, játszani aztán meg tényleg sokkal érdekesebb... meg gyönyörűségesek a pajzsok... na és persze aztán ott van az is, hogy eggyel több cucc a karakteren, több kristály aktív... hmm... lehet, hogy én is harcossal tolom végig? Túl szépek a cuccok, túl szépek...Hja, ami lemaradt: az a hely, ahova nem tudtam átteleportálni, az maga a gromos dungeon volt, szóval minden okés...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL LCD és LED TV-k
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- BestBuy ruhás topik
- RAM topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB NVMe gar
- X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Playseat evolution red bull
- iPhone 17 256gb, bontatlan, független
- Getac S410 katonai laptop eladó (Intel I5 6300U 4X2,4Ghz, 16GB DDR4, 1TB SSD, jó akku)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
! Láttátok a pantomimes Varn-t a kopjafájuknál? Hát ez kééész
? Én nem is emlékszem játékban ennyire kifinomult kombatra... ez inkább vívás, mint zúzás errefelé, imádom! Előreszúrás, visszalépés, blockbreak, szúrás, block, visszalépés vagy blokkból vágás... a pajzzsal ütésben még nem vagyok nagy szám, de néha bejön az is... jáááááj... mesébe illő ez az egész...