- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Frame: köszi, akkor majd még próbálkozom.
Noakkor. A vicsör szinkronját nem találtam zseniálisnak, csak helyenként jónak. Bár volt pár szinkronszínés aki kifejezetten fasza volt, pl Kalkstein. De ezt már megtárgyaltuk. Az angolban nekem Geralt hangja volt a fő bajom. A lengyelt sajnos én sem hallottam még, de majd rákeresek a TeCső-n. A TW2 szinkrojával az a bajom, hogy a főhős hangja olyan, mint amilyen az enyém lesz szombatra: erőtlen, majdhogynem suttogó. A prófétanőhoz sem illik igazán az a kellemes anyáskodó hangocska, a megjelenése sokkal.... khmmm... misztikusabb. Jó persze tudom, ez erősen szubjektív. Az viszont már nem az, hogy még javában mozog a szája, amikor a hang már rég elhallgatott. Nem azt sasolom, tehát, hogy mennyire kerekedik a "good" szó kimondásánál.
A fáziskésés zavaró. Rángatózós mod?
A picur szigeten vagyok, és jelenleg épp az utolsó részeit fedezem fel. Lvl 6-ig jutottam itt egyelőre. Találkoztam már pár keményebb zöldemberrel, de ha elcsalom őket a társaiktól, akkor egyesével ki lehet nyírni őket is. Az a gond, hogy hiába van jobb fegyverük meg nagyobb hp-jük, nem nagyon tudnak megütni, ha jól kapom el a ritmust. Eddig egyszer nyírtak ki a finomszablyát viselő zöldemberek. Szóval remélem később ügyesebben kardozó ellenfelek is lesznek
De ezek már legalább nem háttal állnak az útnak
a hrcrendszer tényleg fasza, csak igen szokatlan, és egyelőre gyakran le kell vennem a szemem a képernyőről, hogy megtaláljam pl a 3-as gombot meg ilyesmik. Na majd belejövök. (Amúgy egyszer vedd a fáradtságot, és próbáld ki a Dark Messiah harcrendszerét - még nem tudom, hogy ez lesz-e olyan jó, de ha megközelíti, akkor már király)
Amúgy a héten nagyon keveset fogok játszani, lehet hogy semmit, mert jégkorong vébé van, és késő este érek haza. Ezért is megy majd el a hangom szombatra; a tegnapi magyar-holland 7:3-at is végigüvöltöttük az Arénában
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Netfone
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenMediaVault
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB NVMe gar
- X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Playseat evolution red bull
- iPhone 17 256gb, bontatlan, független
- Getac S410 katonai laptop eladó (Intel I5 6300U 4X2,4Ghz, 16GB DDR4, 1TB SSD, jó akku)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A fáziskésés zavaró. Rángatózós mod?
a hrcrendszer tényleg fasza, csak igen szokatlan, és egyelőre gyakran le kell vennem a szemem a képernyőről, hogy megtaláljam pl a 3-as gombot meg ilyesmik. Na majd belejövök. (Amúgy egyszer vedd a fáradtságot, és próbáld ki a Dark Messiah harcrendszerét - még nem tudom, hogy ez lesz-e olyan jó, de ha megközelíti, akkor már király)