Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Frame: köszi, akkor majd még próbálkozom.
Noakkor. A vicsör szinkronját nem találtam zseniálisnak, csak helyenként jónak. Bár volt pár szinkronszínés aki kifejezetten fasza volt, pl Kalkstein. De ezt már megtárgyaltuk. Az angolban nekem Geralt hangja volt a fő bajom. A lengyelt sajnos én sem hallottam még, de majd rákeresek a TeCső-n. A TW2 szinkrojával az a bajom, hogy a főhős hangja olyan, mint amilyen az enyém lesz szombatra: erőtlen, majdhogynem suttogó. A prófétanőhoz sem illik igazán az a kellemes anyáskodó hangocska, a megjelenése sokkal.... khmmm... misztikusabb. Jó persze tudom, ez erősen szubjektív. Az viszont már nem az, hogy még javában mozog a szája, amikor a hang már rég elhallgatott. Nem azt sasolom, tehát, hogy mennyire kerekedik a "good" szó kimondásánál.
A fáziskésés zavaró. Rángatózós mod?
A picur szigeten vagyok, és jelenleg épp az utolsó részeit fedezem fel. Lvl 6-ig jutottam itt egyelőre. Találkoztam már pár keményebb zöldemberrel, de ha elcsalom őket a társaiktól, akkor egyesével ki lehet nyírni őket is. Az a gond, hogy hiába van jobb fegyverük meg nagyobb hp-jük, nem nagyon tudnak megütni, ha jól kapom el a ritmust. Eddig egyszer nyírtak ki a finomszablyát viselő zöldemberek. Szóval remélem később ügyesebben kardozó ellenfelek is lesznek
De ezek már legalább nem háttal állnak az útnak
a hrcrendszer tényleg fasza, csak igen szokatlan, és egyelőre gyakran le kell vennem a szemem a képernyőről, hogy megtaláljam pl a 3-as gombot meg ilyesmik. Na majd belejövök. (Amúgy egyszer vedd a fáradtságot, és próbáld ki a Dark Messiah harcrendszerét - még nem tudom, hogy ez lesz-e olyan jó, de ha megközelíti, akkor már király)
Amúgy a héten nagyon keveset fogok játszani, lehet hogy semmit, mert jégkorong vébé van, és késő este érek haza. Ezért is megy majd el a hangom szombatra; a tegnapi magyar-holland 7:3-at is végigüvöltöttük az Arénában
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű PSP 3004-es széria+16Gb microsd+átalakitó
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A fáziskésés zavaró. Rángatózós mod?
a hrcrendszer tényleg fasza, csak igen szokatlan, és egyelőre gyakran le kell vennem a szemem a képernyőről, hogy megtaláljam pl a 3-as gombot meg ilyesmik. Na majd belejövök. (Amúgy egyszer vedd a fáradtságot, és próbáld ki a Dark Messiah harcrendszerét - még nem tudom, hogy ez lesz-e olyan jó, de ha megközelíti, akkor már király)