Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
girnyau
tag
Nem az a baj, hogy nincs pénzem. Megjegyzem szerencsére. Hanem az a gond, hogy ez a TwinHead DURABOOK nagyon tetszettősnek tűnik. Az ütésállóság meg minden és tudásban sem gyengébb mint egy átlagos noti. Én csak ezek miatt gondolkodtam a megvásárlásán, de azért elég nyomós érv a szervíz ahoz, hogy lemondjak róla. Csak egyett nem értek miért nem terjedtek ezek még el itthon. Árba teljesíti az elvárásokat, szerintem tudásba is és ha még sokat eladnának, amit én nem kétlek akkor, a szervízháttér is megoldott volna. Persze azért kell hozzá egy kis idő. Nem értem a magyar forgalmazókat miért nem mernek valami újat bevállalni. Nekem ha volna egy notbook kereskedésem én kapnék az ilyen lehetőségeken.
De lehet hogy rosszul gondolkodok és hamar csődbe mennék!
Ez van!
Helló! -
girnyau
tag
Köszi szépen a hozzászólásokat.
Amúgy nekem elég jó kis gépnek tünt. Szerintem lehetne forgalmazni magyarországon. Na mindegy most az a lényeg, hogy akkor nem veszek ilyet mert nem akarok szívni.
Mégegyszer köszike.
Helló! -
girnyau
tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás közepette vagyok és válogatok nagyon, de nagyon. Szeretném megkérdezni, hogy valaki látott már Twinhead Durabook noteszt? Én nézegettem és elég jónak tűnik mondjuk én egy helyet láttam ahol lehet kapni. Esetleg ha tudnátok valamilyen infót adni róla, vagy valamilyen üzletet ahol nagyobb választék van belőle, mert ahol én néztem ott összvisz 2 darab van. Ami szerintem nem egy túl nagy választék.
Segítségeteket előre is köszi!
Helló!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest