Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meteor2
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu Siemens DVB-T/Analog TV Tuner-em. A problémám az, hogy Windows 7 op.rendszerre sehogyan sem tudom föltelepíteni. Próbáltam már minden driver-t, amit a Fujitsu weboldalán találtam ehhez a készülékhez. A régebbi gépemen, amin xp volt, annál is mindig kínszenvedés volt a föltelepítés mert mindig valamit problémázott mikor megnyitottam. És most is azt írja ki...Cannot support the card or driver, please check the hardware installation! - Már kiráz a hideg ha ezt látom megint... Egyszerűen egyik driver sem jó neki...
Segítsetek! -
Meteor2
csendes tag
Vásároltam egy Fujitsu Siemens: DVB-T/Analog TV Tunert. Szerbiában vagyok, nem nagyon értek hozzá, hogy hogy állítsam be. Ha ráállítom az országra keresés előtt (PAL_B-re állítja) alig talál 1-2 csatornát (az is elég rossz minőségű) mire végigmegy........gondolom nem ennyit kellene találnia. Mit kell állítanom?
Mikor csatornát keresek, egy csomó beállítás van, és nem tudom, hogy min keressem. Valakinek ha van ilyen, vagy tudja mit kell csinálnom, kérem írjon! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mikor csatornát keresek, egy csomó beállítás van, és nem tudom, hogy min keressem. Valakinek ha van ilyen, vagy tudja mit kell csinálnom, kérem írjon!