Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Hát ez kemény...
Én felhívtam most a szervízt és arra jutottunk, hogy visszaküldöm és bevizsgálják.
Nem tudom, melyikek jók. Nem is értek hozzájuk, csak hallotam, hogy a pinnacle minőségibb meg jobb márka, ezért választottam ezt.
majd meglátjuk mi lesz, de csak jövő héten tudom megrendelni a garanciafutárt
majd írok, hogy mi lett.. meg majd te is, ha vettél újat, hogy az milyen.üdv
-
FerNandor
őstag
Jajj végre valaki válaszolt
... köszi a segítséget, közben hívtam ipont is és ők is mondták, hogy németo. vagy ausztriára kell rakni, namármost átraktam mind2-re egymás után és ugyanolyan sz@r. mármint attól jobb, amit korábban linkeltem, de normál tv adáshoz képest nagyon tré, itt a két link, most asszem mind2 kép ausztria beállítással történt, de a német is ilyen:A hang amúgy egész jó, nem hallok benne recsegést meg ilyeneket.. viszont a tv-tuner meg az antenna kábel fém vége annyira forró, hogy 5 másodpercnél nem tudom tovább fogni... a kép magáért beszél
egyébként most hívtam az ipont és a garanciások már nem vették fel a telefont 18h-ig vannak... majd holnap... amúgy pénteken jött meg.üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... köszi a segítséget, közben hívtam ipont is és ők is mondták, hogy németo. vagy ausztriára kell rakni, namármost átraktam mind2-re egymás után és ugyanolyan sz@r. mármint attól jobb, amit korábban linkeltem, de normál tv adáshoz képest nagyon tré, itt a két link, most asszem mind2 kép ausztria beállítással történt, de a német is ilyen:
egyébként most hívtam az ipont és a garanciások már nem vették fel a telefont 18h-ig vannak... majd holnap... amúgy pénteken jött meg.