Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bashka
csendes tag
válasz
üzenetére
szevasz !
egyrészt köszönöm a gyors választ, másrészt nem értem, amit írsz...
a kártya driverén (nvidia vezérlőpult) ugye adott egy multiple display illetve egy tv felismerés----a TV-t asszem B-PAL-nak ismeri be, és még van esetleg olyan opció, hogy én tudom megadni milyen betűjelű PAL legyen, ha esetleg amit felismert nem tetszik ugye...na most két opció van a signal (jel) illetve HD format résznél...vagy autodetect, ilyenkor ismeri be B-PAL-nak (országnak meg "any" kategóriát tesz), másik lehetőség, hogy S-VIDEO---NTSC or PAL standard definitions televisions-ra megyek...ilyenkor az "any"k eltűnnek, és ott marad az összes ország (jah, egyébként ez nem jött be), próbáltam hungarynél (két opció van) B-PAL-t is és G-PAL-t is egyiken sem színes...küldenék képet a beállításokról, csak nem tudok hova ugye...lehet, hogy teljesen félreértettem, amit írtál amúgy...
mégegyszer kösz, hogy legalább foglalkoztál az üggyel, de ez vmi hihetetlen...
na hülyeséget írtam, az "S-VIDEO---NTSC or PAL standard definitions televisions"nél ott vannak az "any"k szintén, és ott volt több lehetőség is mint pl: (Combination)N/PAL ; vagy K1/PAL; N/PAL ; PAL only és hasonlók..bármelyiket választom, ugyanaz az eredmény...sztem itt a TV-vel lesz gáz, vagy nem tudom...

Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a kártya driverén (nvidia vezérlőpult) ugye adott egy multiple display illetve egy tv felismerés----a TV-t asszem B-PAL-nak ismeri be, és még van esetleg olyan opció, hogy én tudom megadni milyen betűjelű PAL legyen, ha esetleg amit felismert nem tetszik ugye...na most két opció van a signal (jel) illetve HD format résznél...vagy autodetect, ilyenkor ismeri be B-PAL-nak (országnak meg "any" kategóriát tesz), másik lehetőség, hogy S-VIDEO---NTSC or PAL standard definitions televisions-ra megyek...ilyenkor az "any"k eltűnnek, és ott marad az összes ország (jah, egyébként ez nem jött be), próbáltam hungarynél (két opció van) B-PAL-t is és G-PAL-t is egyiken sem színes...küldenék képet a beállításokról, csak nem tudok hova ugye...lehet, hogy teljesen félreértettem, amit írtál amúgy...