Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Den
veterán
usb 1.1 12 mbit/sec
Szal lifeview usb lifetv, ilyen csak rádió nélküli: [L]http://www.lifeview.hu/lr66.htm[/L]
Kép jó, nézhető, teljesképernyőben is elmegy ha jó a vga overlaye. lcd-hez elég, persze egy jobb pci-os kártya minősége más kategória de hát ez a notebook.
Én videóról is digiztem, persze csak avi-ba tud, és a notebook vinyója nem is bírna nagyobb felbontást mint amit ez a kütyü tud.
Én elégedett voltam vele, szerintem notebookos tv-re nem érdemes többet áldozni.
Mindenképp prószáld ki mielőtt belevágsz. ha nagyon sok a fölös pénzed nézd meg a margi-t is. -
Elrood
őstag
up:)
-
Elrood
őstag
Sajnos ezen csak usb1.1 van, elképzelhető, hogy ezen se menne többel, mert usb1.1 csak 1mbit(??), ezért kéne nekem firewires ami 400mbit/sec:)
-
Edem
senior tag
Egyik rokon is vett USB-s TV-tuner-t, de vmi-ért nem tudtunk 3 fps-nél többet kihozni belőle fullscreen-nél. :(
(Persze egy idő után feladtuk a dolgot, és elkönyveltük, hogy ennyit bír és kész, miközben lehet, hogy hibás volt a tuner, és ha visszavittük volna, akkor szó nélkül lecserélik.) -
Elrood
őstag
jav.: magyarul
-
Elrood
őstag
Tipusát esetleg megtudod adni?:)
Szép képe volt? (magyar ''élvezhető-e'') -
-
Elrood
őstag
Kár. ps2 porton a bill. van:)
Külön tápcsatis, usb-s nincs? -
Bagoly
senior tag
Valamit csak ki kellett találni azoknak akiknek eladták azokat a működésképtelen, fillérekért szerzett tv-tunereket. Most azzal a dumával zavarják el a vevőt, hogy inkompatibilis. Miért nem nézte meg a füzetben? (ami persze akkor még nem volt)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mistral
olcsó húsnak.... -
Pacák
senior tag
A mistralban osztogatnak egy nagyon tanulságos, A5 méretű füzetkét az árlisták mellet. Valami olyasmi, hogy: ''Tapasztalatok és jótanácsok'' Szerepel benne egy csomó alkatrészpárosítás, ami inkompatibilis egymással. Pont ott írták le, hogy: ''A laptopok USB portjaira dugott TV tunnerek nem működnek, mert...'' ...asszem talán a laptop USB portján leadott alacsony feszültség miatt... elnézést, ha rosszul emlékszem, de a Váci úton tudsz ilyen leírást szerezni. :)
-
Den
veterán
Nekem volt usb-s, és jó, használható, és emberi ára van. van pc card formátumú, pl a margi gyárt ilyet de igen húzós ára van, szerintem nem éri meg. fire wire-.st még nem hallottam hogy létezne.
Az usbsel annyi gond lehet, ha kicsi az áramerőssége az usb portnak, de adnak hozzá olyan kábelt amivel a ps2-ről lehet lopni áramot. -
Elrood
őstag
+ tapasztalokat ha lehet:)
-
Elrood
őstag
Tud valaki ilyen tunert?
USB(1.1 van és nem volna jó), Firewire(inkább ez), vagy PCMCIA(ez is jó) csatlakozós.
Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Horgász topik
- Farming Simulator 25
- ASUS notebook topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nintendo Switch 2
- Lexus, Toyota topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook Go E1504F OLED Ryzen 5 7520U 16 GB DDR5 15.6 OLED
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i7-1265U 32/512 FHD IRIS Xe FHD
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- FIFA 16 Playstation 4
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs