Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik88
aktív tag
Sziasztok látom kicsit kihalt a topik de nekem lenne egy nagy problémam.
Lenne egy Delton ctv 5555 txt. Crt tv-m és az lenne a gond, hogy a t-home beltéri egységet ha bekapcsolom egyszerre odakapcsol magától az av-re a tv. Viszont ha konzolt kötök rá sehogy nem tudom odakapcsolni se megkeresni a csatornát és egyszerűen semmit nem tudok kezdeni (ügye nagy hátrány, hogy távirányítóm nincs). Annyi kérdésem lenne ezzel kapcsolatba, hogy hogya francba tudom av-re kapcsolni a tvt???? Távcsi azért nincs mert eddig nem kellet mert tényleg nem volt rá szükségem de most azert vagy kell vennem egy eredeti távkapcsot 12 ezerért vagy egy univerzálisat amivel már ráfizettem ugyanis vettem de az szerintem csak av-re nem tudott kapcsolni
már nagyon felhúz mit csináljak??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Spórolós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG curved Monitor 38 coll
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Samsung Odyssey G5 34" (2030-ig MM Plus GOLD garanciás)
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
már nagyon felhúz mit csináljak??