- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
mondtam kábelfajtát: ''a videojelet én szimpla árnyékolt vezetéken (''sztereo'' vezeték - két ér és 2 árnyékolás) viszem.'' Jobban nem tudom körülírni, de ha úgy kéred, hogy két eres árnyékolt vezeték kell, akkor valószínűleg ezt fogod kapni. Persze sok fajta van, 50Ft/m-től a csillagos égig, igénye válogatja. Én elégedett vagyok az olcsóbbal is, de lehet, hogy másnak ez nem elég jó minőség.
-
luciferc
őstag
ja, értem. akkor egyszerű. meg kell tudni, hogy a TV tud-e s-video jelet fogadni (a scarton). ha igen, akkor egy olyan kábel kell, aminek egyik végén s-video csatlakozó van, másik vége meg scart. a scartból még kell audio kábelnek is kijönnie (a másik végén értelemszerűen jack dugó), ez megy a hangkártyába, hogy hang is legyen. Ha nem tud s-videot a TV, akkor helyette RCA csatlakozó kell a gépbe és azon megy a kompozit jel.
ha szeretsz forrasztgatni, szerelni, akkor megcsinálhatod magad is, ha nem, akkor biztos van olyan elektronika bolt, ahol megcsinálják neked, ők meg majd tudják, hogy mi kell. -
luciferc
őstag
szvsz egy TV-outos videokártya megteszi. a minősége szvsz elfogadható. a legtöbb mai (vagy mind?) videokártya már tud TV-outot, érdemes olyat venni (ha a mostani nem jó), ami s-video kimenetet is tud, feltéve, hogy a TV tudja azt fogadni.
vagy veszel egy DVD lejátszót, és kiírod DVD-re a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Last Epoch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest