Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Ploszi
senior tag
hát szerintem postán rendelni cuccot addig amíg nem vagyunk EU tagok, baromira nem éri meg rendelni. az a baj, hogy ha külföldre megyek, akkor általában utazni és nem bevásárolni (nincs időm megkeresni az ominózus boltot) :O
-
dark bit
tag
Nem vészes.
Pontosan nem tudom megmondani, mert nem emlékszem. Úgy 10-14 Eurora saccolom, de mivel Hannover mellől küldik nem tartom vészesnek, inkább a 4 hét postázás a nagy mínusz.
De most amúgy se ajánlok rendelést külföldről, mert nagyon szar a forint az euróhoz képest
Ghost -
dark bit
tag
Üdv!
[L]http://www.frozen-silicon.de[/L]
Tőlük rendeltem hitelkártyával, és kihozták.
Igaz vagy 4-6 hetet kellet várni rá.
Elsőre azt hittem a magyar vámosok szívóztak vele sokat, de a dobozán dokumentálva van minden, legtöbb idő a rendeléstől a becsomagolásig telt el.
Nemtom postai utánvétellel kiküldik e. Németek ebből a tekintetből elég suttyók, lenézik a magyarokat. Már pár helyen adtam fel rendelést utánvétellel, volt Hungary rublika, és b..sztak kihozni, de még arról értesíteni is, hogy szállítjuk bocs.
Ghost -
zarew
senior tag
Sajnálom,hogy senkinek nincs tuti rendelős helye,pedig kipróbálltam volna.Egy ilyen radiátor az álmom:
[L]http://www.cooled-cases.de/catalog/images/coretriple4x4.jpg[/L] -
zarew
senior tag
válasz
M@trixfan
üzenetére
Ja közben én is megtaláltam.Hát eléggé''trampli'' rendszer,de funkcionalitásban hibátlan.A blokkok jó nagyok-nehezek,és elég csúnyácska a rendszer.Az AWA bilincsek nekem nem váltak be,mertt ha ilyen kicsire összehúzzuk ,a belülre vissza pöndörödő darab becsípi,ezzel kilyukaszthatja a csövet.(én már jártam így).Jobb ötlet az Un. benzincső bilincs.De a gyorscsatlakozó is ráhúzható a fémre,ha megfelelő méret.Ja és ha jóll látom az alaplapot ki kell venni a rögzítőcsavarok berakásához és kivételéhez,mivel ezektől a csavaroktól egy izmosabb léghűtő nem fér el ezért nem egyszerü mobillá tenni a gépet.Ezt én úgy oldottam meg,hogy a szerelő lemezbe beleforrasztottam a tőcsavarokat befogadó anyát közvetlenül a lyukak alá.
De egyébként ha valakinek így jó,megéri a pénzét.
Ui.:Nem tudom a víz ilyen ronda rozsdás vagy mi a trutyi....[L]http://www.hardwareoc.hu/cikkek/yvorl/HOCvh/12.jpg[/L] -
M@trixfan
addikt
Erre a hűtésre gondoltam:
[L]http://www.hardwareoc.hu/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=66&page=1[/L]
A cikk végén van egy email cím és kb 40 000 Ft a teljes rendszer. Egész jónak tűnik a 700 l/h pumpa és a radiátor. A blokkok se rosszak, de szívesen látnék biztonsági gyorscsatlakozót a csőbilincses verzió helyett. -
zarew
senior tag
És főleg az apróbb alkatrészeket nem lehet kapni itt,mert pl.csúnyácska de jól működő blokkot lehet.
-
Ploszi
senior tag
hát nekem egy komplett vízhűtés kellene :( az meg ugye nem is kicsi, nem is olcsó, ha arra még vámot is dobnak, akkor aztán tényleg kész az egész :(
-
zarew
senior tag
Szerintem ők igen,ha a megrendelést választod van Magyaro.opció is.Küldenek egy csekket és ha visszaigazolta a bank küldik a cumót.A postást te fizeted ha átveszed a csomagot.Legalább is én így értettem.Mivel a szállítási költség nem egyenesen arányos az értékkel,érdemes esetleg együtt rendelni,de ez elég sok bizalmat feltételez.Nem tudom a vám,mit szól hozzá vajon.
-
Ploszi
senior tag
szállítanak egyáltalán nem EU országba? mert én is rendelgetnék, de ahhonnan én akartam, ők kishazánkba nem is szállítanak :(
-
zarew
senior tag
Hát speciel ilyen bazinagy ventis tápot nem nagyon láttam.De nekem a 3x os hűtőre,(405mm) és az ablakkitre fáj a fogam.Ilyen viszonylag ritkán lamellázott hűtőt ilyen szép keretben....ha tudsz itthoni címet-boldoggá teszel.
-
zarew
senior tag
Hát nem hittem volna ,hogy ennyire halott ügy.Na mindegy lemegyek a Balcsira,ott tuti a folyadékhűtés!
-
zarew
senior tag
Mint tudjuk,pl.:No.-ban jóval olcsóbbak a profi tunigalkatrészek mint kis hazánkban.Valamint olyan termékek tucatjai kaphatók amit itt sehol sem lehet megvenni.
Ezért akinek tapasztalata van a neten keresztül történő vásárlással ossza meg velünk.
Sajnos a postaköltségek elég magasak Pl.: innen [L]http://www.cooled-cases.de/[/L] ha rendelnék egy radiátort,és egy plexi-ablak kitet,33euro lenne a díj.
Üdv
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Horgász topik
- World of Warships
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest