Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Travelos
őstag
válasz
bitfarkas
üzenetére
Teljesen igazad van, nem lett volna szabad általánosítanom.
A másik dologban pedig szintén igazad van, de én nem azt mondtam, hogy a termékkel vernek át, ahhoz nincs közük, azt az Intel gyártotta, ők csak forgalmazzák. Azzal vernek át, hogy nem hagyják meg a lehetőséget arra, hogy kifogjak egy jó procit, mert nagy részét szerintem leválogatják. -
Travelos
őstag
válasz
bitfarkas
üzenetére
Valamit nagyon elnéztél, mert a tartalékhűtő nem az én elméletem volt. Én kisebb procira raknám azt.
Egyébként látszik, hogy te bennfentes vagy, valami boltnál vagy eladó, vagy érdekeltséged van, bocs mindent visszavonok, vannak biztos rendes eladók is, de én még nem találkoztam velük. -
-
Travelos
őstag
válasz
bitfarkas
üzenetére
Hát ezt elba..tad!
Dobozost kellet volna venni. OEM-ben csak szerencsével kapsz jót, meg egyébként szerintem a boltban kipróbálják, aztán eladják neked a szart. Szerintem minden boltban szemetek, de nagyon. A jókat meg terítik maguk meg a haverok között. Szemét egy banda az összes.
Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest