Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hauptmann
üzenetére
Ha jó minőségű 450W-os tápod van, akkor azzal mindenképp el kell bírni a rendszert!
Nekem egy i7 3930K-nak megfelelő Xeont visz 6core 4,5GHz-en (alapból is 130W TDP) és egy Gigabyte GTX 460-at plusz többi sallangot egy Corsair VX450 táp mindenféle melegedés meg kikapcsolgatás nélkül
-
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy látom itt leginkább a szorzónöveléssel tuningoljátok a procikat. Nekem i5 3550 van és az lenne a fő kérdés, ha veszek egy normális lapot ami engedi a tuningot és elkezdem növelni 100-ról a bus speedet akkor az viszi magával a pci-e stb órajeleket is, ugye? Ami pedig nem tesz jót a videokártyának, vinyóknak.
Viszont láttam hwbot-on, hogy másoknak ez a proci (i5 3550) nagyobb szorzókkal és/vagy nagyobb órajeleken is ment. pl neki: [link]Kérdés az, hogy ezt hogy csinálták?? Alapból 33x szorzó van, turbónak 37x és ennél nem is lehet nagyobbra venni. Viszont a képen csak 2 magot ír a cpu-z, ilyen esetben lehet csak a "gyári" max szorzó fölé vinni, vagy hogy működik ez?
-
Sziasztok!
Annyit szeretnék kérdezni, hogy a 45nm-es Quadoknál meddig lehet elmenni a fesszel? Nem kell, hogy Orthos, vagy Prime stabil legyen, csak a 3DMark lefusson rajta. Egy Q9300-asom van és most 474-es FSB-nél(3555MHz) tartok 1.352V-tal.
Mi az a hőmérséklet amit még elviselnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest