Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biliskmer
aktív tag
Akkor fogalmazok másképpen:
A BIOS kell hogy valamiképpen vezérelni tudja a CPU feszültséget, szorzót, hasonlókat, mivel használat közben a CPU szorzó és a Vcore is változik, és ezt bizony a BIOS vezérli.
Na most "hála" a lebutított menünek én ezeket e funkciókat nem tudom befolyásolni, legalábbis nem a BIOS-ból.
Szóval a processzor feszültség szabályzás képessége a BIOS-ban lapul, csak számomra "rejtett" , közben egy másik fórumon az RMclock progitt ajánlották, ami elméletileg a Windows alól tudná állítani a paramétereket, de nem igazán akart működni, vagy legalábbis még nem sikerült működésre bírnom.
Bárkinek javaslata a továbbiakhoz?
-
Biliskmer
aktív tag
Szevasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem!
Pár napja beszereztem egy HP Compaq 620-as notit, habár használt darab, még így is elfogadható 2 órás (az aksi a gyári HP diagnosztika szerint 80%-os kapacitással rendelkezik az eredeti értékhez képest) üzemidőt ki tudok szedni a notiból.
Viszon nekem, mint olyan embernek, aki szeret bütykölni, ellenálhatatlan kísértés az, hogy többet próbáljak belőle kisajtolni XD
Gondoltam megnézem lehet-e kicsit alulfeszelni a procit, és így üzemidőt nyerni.
Na ekkor belefutottam abba a végtelenül lebutított valamibe ami a BIOS (bár szerintem ez már UEFI, de nem vagyok biztos benne) akarna lenni. Létezik bármilyen program aminek a segítségével el tudom érni a rejtett beállítási lehetőségeket?
Minden segítséget köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-13700K Processor 30M Cache, up to 5.40 GHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi