Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
-
Geryson
addikt
Vagy kérdezek még egyet: 20 x 190 vagy inkább 21 x 185?
-
Geryson
addikt
Mesterek. Van egy D0-ás i7-920-am. Kb. másfél évvel ezelőtt meghúztam sikeresem 4.0-ra, aztán 3.8-ra 1,275 V-al, de sajnos a kicsi fiam a múltkor kinyomta a CMOS resetet és mindent elfelejtett. Mivel én soha nem voltam egy tuningmester és topikok szorgos böngészésével értem csak el a fenti eredményeket (és sikeresen nem írtam fel semmit), ezért nekem most egy kínszenvedés, hogy megint elérjem a fenti eredményt.
Most 2 nap tesztelés után megvan a 3.9. de nagyon magas 1.3 V feletti eredménnyel és a procim Prime95 alatt többször eléri a 100 fokot (most is éppen ott van). Mondjuk stabilnak mondható, mert 3 órája megy a gép 100%-on. Ami tuti, hogy az 1,275-el értem anno el (ezt az egyet felírtam), ezzel most viszont nem megy.
Kérdésem, hogy:
- alacsonyabb Volttal nem lenne alacsonyabb a hőfok? Nem volt anno soha 100 fokos a proci 1-es magja (a többi azért alatta van).
- IOH és ICH voltok (sima és PCIE) maradjon AUTO vagy állítsam fix értékre? Valaki ezt írja, valaki azt.
- EPU differential amplitude: AUTO legyen vagy adjam neki a +800 mV (anno AUTO volt, de most több helyen olvasom, hogy fixre állítsam)Bocsi még egy: BIOS nem is tudom mi van fent. Szedjek valami jónak mondottat (ASUS Rampage II Gene a lap)?
-
Geryson
addikt
Hahó! Tudtok itt olyan fiatalemberről, aki némi támogatás ellenében meghúzná a gépem ésszel? Nekem egyszerűen nincs türelemem hozzá, ellenben tudom, hogy vannak benne kemény tartalékok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Futárcégek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Spórolós topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.