- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
Sok ram beéri 1,5V-al, nézd csak meg az i7 kompatibilis ramokat. Ha ilyan alacsony feszes ramot vesz 1600asból, akkor elindul. Amúgy a procit azért akartam tudni mert gondolom amd-nél is két tényezőből tevődik össze a ram sebesség, a ram szorzó, és az fsb megfelelője amd esetén. Erre voltam kiváncsi az adott procinál, ezért nem tudtam biztosan hogy melyiken inditja. De pl az 1333-as kingmax tökéletes választás lenne, be is éri 1,5V-al és tuningolható is.
(#9258) intuicio
Van 720, és 720BE is, ha BE, akkor általában könyebben tuningolhatsz, mert a szorzóval is tudsz manipulálni. Tuningolni bios alól kell, de én először azt nézném meg hogy a 4. mag feloldható e, azt hiszem ebben a lapban is lehetséges ha a proci tudja, de majd az illetékesek nyilatkoznak
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest