- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsolti1debre
tag
Kedves segtők!
Más topikok nem ennyire aktívak, mint ez, úgyhogy kérdéseimet itt tenném fel... (Illetve a más topikokban való screen-shootok és e-pénisz mérések nem nagyon segítenek számomra...) Adott tehár egy Asus X99-es konfig egy 6850K procival. Nemrég ezen procit 4.2GHz-en járattam, csak pár dolog elállítódott és most visszaállt eredeti állapotára a 3.6GHz-re. Mivel sajnos a tuning paraméterei nem lettek külön elmentve, így sajnos nem tudok őket visszaállítani és rekonstruálni a régi állapotot. A Windows 8.1-es oprendszerem alá feltelepítettem a mindenki által javasolt és ajnározott "dual intelligent processor 5" progit, de az a telepítés után nem indul. Valamilyen dll problémára hivatkozik, amely javításán már dolgoznak, mivel más felhasználónál is fennáll a probléma. Sajnos az uefi-s biosban kézzel nem szíven állítatnék semmit sem, mert nem akarom elrontani, illetve kézzel úgysem tudnám elérni az óhajtott 4.2GHz-et... Milyen más olyan célprogram van, mint az említett "dual intelligent processor 5"? Ami olyan intelligens, hogy a beállítgatások után automatikus stabilitástesztel, stb.? Illetve mit célszerű használni? (Hallottam egy Inteles tuningprogiról is, de nem tudom, hogy mi a neve, illetve, hogy az igényeimnek megfelelő-e?) A hűtőrendszerrel nincs gond, az bírni fogja a tunigot.
Köszi a választ előre is,
ZsoltUi.: Illetve ha van itt debreceni, tuningban jártas szakember, akkor vele szívesen váltanék pár szót személyesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest