- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás008
tag
válasz
Zoltán #39836 üzenetére
Szia Zoltán.
Szerintem ez a tuning az alaplapod tuning lehetőségeitől a proci hűtésedtől és a tápegységedtől függ a legjobban. Én személy szerint az alaplap bioszának a legújabb verzióra frissítésével kezdeném, aztán pedig a hűtést ellenőrizném egy hőmérséklet figyelő programmal. Ha minden rendben lassan elkezdeném növelni 4-5MHz-enként az FSBt ha engedi az alaplap. Azt hiszem a te procid gyári Fsb-je 200Mhz. Kezd azzal hogy emeled először 205Mhz-re ha bírja akkor így tovább 5Mhz-enkét egész addig amíg bírja a rendszer és bebootol a Windowsba. Ha már nem bootol be akkor ott a proci határa. -
Tamás008
tag
Sziasztok
Van egy core2 intel E6320-as procim egy Asrock 4core1333 -fullhd lapban.
Ezt szeretném tuningolni olyan 2,8-3Ghz ig.
Csak Fsb-t(345mhz) növelve a biosból felmentem vele egész 2,4Ghz ig, ezen a frekvencián stabil. Itt elakadtam, mert feljebb húzva az Fsb-t nem bootol be a rendszer, újraindítás után fekete képernyő fogad.
Intel gyári hűtés van rajta.
Kérlek adjatok tanácsot hogyan tudnék tovább lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest