- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Ha minden jó, de Aida64 FPU test-nél 1s alatt kékhalált kapok, akkor mit kell állítani?
-
BlackSoft
addikt
válasz
Tirexi #41245 üzenetére
Hát pedig nem emelkedett sokat, 79-81 fokosak voltak a magok. 1.385 V-al ment a 3,8. Bár nem használtam órákat úgy, szóval nem tudom mennyire volt stabil, de pár perc linx alatt, amíg megnéztem hogy melegszik stb nem volt gond. Nem ismerem annyira ezt a linx-et, először próbáltam ki, de 100%-on ment tőle mind a 12c/ht.
Amúgy ha sokallod a 70-75 fokot 4,6-on 100% cpu-nál hosszú renderelések alatt ahogy mondtam, arra tudom még azt mondani, hogy játékok alatt 50-65 fok között van csak, mert ott nem megy 100%-on minden c/ht.
Ez a H110 meg szerintem tudna jobb is lenni, ha rátennék push & pull-ba noctua ventiket, nem ezeket a gyári corsair-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest