- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasma
csendes tag
Sziasztok!
Rendelkezem egy Intel QC Q9450-es 2,6GHz-es processzorral és egy Asus P5QD Turbo alaplappal, plusz 4GB rammal.
Mivel van egy elég nagy proci hűtőm, úgy döntöttem meghúzom kicsit a procit.
Emeltem a feszültséget 1,28750-re, illetve beállítottam 8x 400-at, így meg is lett a 3,2GHz.
Everest stress test-et futtattam, minden OK volt.
Sajnos, aminek leginkább kellene a CPU-erő, a Battlefield 3, időnként kék halállal kifagy, más játéknál (StarCraft 2 és Diablo 3) nincs probléma.
Az lenne a kérdésem, hogy vegyem-e lejjebb a feszültséget (sajnos nem értem az összefüggést, hogyan arányul a feszültség a frekvenciához)?
Illetve létezik-e más szorzó+FSB párosítás, amivel feljebb tudom venni (2,8-ra vagy 3,0-ra), ezt azért kérdem, mert ha random beállítok neki 8x 375-öt pl., akkor nagyon csúnyán összeomlik a rendszer, vagyis vagy 8x 400-at vagy 8x 333-at tud.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó (értékelésre vár)
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest