Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
Sajnos nem -.- Saints Row alatt beakadt a hang és piros lett a kép.Visszavettem 4.2 re 1.4750v al nem értem miért csinálta ezt tökéletes 10 percig aztán amikor kimegyek az utcára gondolom felpörög és egyszerüen a 40 fps böl lesz egy piros kép.
-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok sikerült belőni a 965 BE-t 4.3Ghze-re 1.4875v os fesz. emeléssel és még így is 60 fok alatt van.
Köszönöm a segítséget!
Még a vga-n gondolkozok hogy felhuzzam e egy hd6770 dc darab elég jo fokokat generál ezért megkockáztatnám a tuningot hd6790 szintre szeretném huzni eddig asus tweak el huztam max 950 mhz és 4600mhz re a memoriát de biztos van más modja is.Thx ezért is -
NOKA32
aktív tag
Most ugy döntöttem inkább hagyom 4.2 ön azon stabil volt 30 perc játék után és nem is ugrot meg a hőfok.
Még annyi hogy ez a NB ami gondlom a north bridge meg a déli híd hogy ott is van szorzo ezzek állitgatása mikor jövedelmező?10x szorzo melett 2ghz en ment ugy láttam de nem akartam állitgatni mert elötte procit akartam stabilizálni. -
NOKA32
aktív tag
AC4 és Saints Row 4 el teszteltem mind2 nél láttam fps javulást ac ban kb 5-10 meg is lepödtem SR4 ben pedig kb 3.
-
NOKA32
aktív tag
És a stabilitás érdekében milyen program az ami hatásos esetleg valami benchmark?
-
NOKA32
aktív tag
Most bios reset volt mert folyton kékhalált dobott amikor elinditottam league of legendset megnéztem még 1.475 volt a max eddig ezért mondtam hogy nem biztos.
-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok kérnék egy kis útba igazítást.
ASROCK M3A770DE alaplap és x4 965 BE proci most 4.4 ghz en stabilan fejből mondom 1.500v on van azt hiszem. Egy Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 hűti.
A biosba van egy maximum cpu frekvencia ami 6300mhz és egy maximum voltage ami 1.550v.
De a beállitásnál jóval feljebb is lehet menni,van értelme van károsítaná a lapot?+ ha 4.8 ra akarok meni szinte biztosra mondom hogy azt a max értéket túl kell lépnem.De a cpu-z nél is néha felugrik 1.550v fölé a mutato.
Ja és a ramokat most folyton 1600 an járatom fölösleges vegyem tán vissza és játékok alatt felmegy 1600 ra ha kell?És azokat hol lehet tuningolni max 1866mhzre szeretném,de biosba nincs ilyen opcíó+az időzítéses dolog is még új nekem.
Köszönöm hogy elolvastad.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest