Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rocky100

csendes tag

válasz KAMELOT #32324 üzenetére

Köszi szépen a te reagálásodat is :) Tervezek jövő év elején új konfigot amúgy.Itt hozzá teszem hogy maximálisan megvagyok elégedve a Gigabyte alaplapommal, viszont az új konfigomnál majd nem fogok spórolni az alaplapon "se" :) Az már biztos hogy Intel lesz, lévén hogy Intel párti vagyok, és Nvidia lesz a videokari is.
    Remélhetőleg jövőre megoldódnak majd a HDD helyzetek is, ugyanakkor sajnálatos dolog ez az árvíz, így érthető sajnos miért szöktek az egekbe az árak

Még egyszer köszi.Szeretem ezt a fórumot, itt mindig gyors és szakszerű tanácsokkal látják el az embert :) Hozzáteszem én is igen komoly szinten értek a Hardware-hez, össze is legóztam már pár konfigot(van egy feelingje a dolognak), és term egyiknek sem volt soha semmi baja.Csak a tuninggal állok hadilábon, bár alapfokon az is megy, csak részletesebben kezd kínaivá válni.Ja nem, hazudok, két ótvar Asrock alaplap fél éven belül megadta magát, de az nem az én hibám volt :D

• Rocky100

csendes tag

válasz darál0w #32316 üzenetére

Huhh...Köszönöm szépen a gyors választ :) Jó tudni :)

• Rocky100

csendes tag

Sziasztok :)

Proci tuningolással kapcsolatban lenne kérdésem.Leírom a 3 leglényegesebb dolgot

Alaplap : Gigabyte GA-P43T-ES3G
    Memória : 2db 2Gb-os Kingmax ddr3 1600Mhz (alapból a bios ugye 1333-ként kezeli)
    Proci : Intel Core2Duo E8200 2.66Ghz(3.2 Ghz-en megy jelenleg minden gond nélkül, a 333as fsb-t meglőttem neki 400ra)

Sokan mondják hogy 3.2 fölé is húzhatnám, és próbáltam is, de sajnos 400as érték felett fagyogat a Win7 már.
    Azt szeretném kérdezni hogy(egyébként gyári hűtővel használom, de 3.2őn is elég baráti a hőmérséklete)van valami módja annak hogy 400 felett is stabil legyen? :F Nem tudom, őőő, én igazából memória időzítésekre gondoltam, illetve memó órajel állítgatásokra, vagy nem tudom konkrétan, lehet rossz helyen tapogatózok.Ennyire már nem értek hozzá, de szeretnék...Egyébként nem tudom számít e vmit, sztem semmit, a Pci-e-ben egy nvidia 9600GT 512-es csücsül

Nagyon hálás lennék pár tippért :R (bár olyat is hallottam már hogy ebben a deszkában nem érdemes 3.2 felett járatni, de nem tudom..) :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés