Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FaTHI
őstag
Mégegyszer, hátha tudtok segiten:
Sziasztok!
Nos még mindig próbálkozom a q9300-as procimal, és úgy tűnik nem is vele lesz a baj tuning terén hanem valóban az alaplap lesz a bűnös.
A lényeg ha elindul pl 3Gh-en a gép kis fesz emeléssel win7-alatt stabil a proci prime alatt sem hibázik.
DE ha újrainditom fel fel pörög utánna alapra teszi a procit, ha lentebb veszem a procit pl már 2.6ghz en is ezt csinálja felpörög, majd kb 2-3.ra indul és akkor is alapon!
A régi E6600-osom gyönyörűen vitte a 3.4Ghz-et, igaz csak teszteltem eladás előtt, de ott nem volt ilyen probléma,sztem a ramoknek sincs bajuk hiszen bőven vitték eddig akár a 800 as FSB-t is.
A kérdésem lehet valami állitani még a lapon hogy megemberelje magát?
Eddig csak a proci és a memnek adtam némi plusz feszt, többihez nem értek valaki tud segiteni? -
FaTHI
őstag
Sziasztok!
Nos még mindig próbálkozom a q9300-as procimal, és úgy tűnik nem is vele lesz a baj tuning terén hanem az alaplapra gyanakszom!
A lényeg ha elindul pl 3Gh-en a gép kis fesz emeléssel win7-alatt stabil a proci prime alatt sem hibázik.
DE ha újrainditom fel fel pörög utánna alapra teszi a procit, ha lentebb veszem a procit pl már 2.6ghz en is ezt csinálja felpörög, majd kb 2-3.ra indul és akkor is alapon!
A régi E6600-osom gyönyörűen vitte a 3.4Ghz-et, igaz csak teszteltem eladás előtt, de ott nem volt ilyen probléma,sztem a ramoknak sincs bajuk hiszen bőven vitték eddig akár a 800 as FSB-t is.
A kérdésem lehet valami állitani még a lapon hogy megemberelje magát?
Eddig csak a proci és a memnek adtam némi plusz feszt, többihez nem értek valaki tud segiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- Egyéni arckép OFF
- Call of Duty: Black Ops 6
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest