Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
baderoli
tag
Köszi! A fix pcie 100 sokat segített, egyből feljebb tudtam rakni, most 333-on megy 1,38on és +0.1v a ramnak, próbáltam feltenni 400ra de nem indult el. feljebb tettem a voltot 1.93 ra de akkor sem indult el, nem mertem tovább emelni. így most stabilan fut a hőmérséklet is 45 az everest terhelésnél.
köszi még 1x. -
baderoli
tag
Üdv Mindenki!
Segítségetek szeretném kérni tuning ügyben. Gigabyte ga-ep35-ds3 lapom van, e6400 és
2gb 800mhz kingmax ram van benne. próbálgattam állítgatni a bios-ban de csak a fsb-t tudtam fesz. állítás nélkül max 325 ig feltenni. olvasgattam hogy lehet többet is fesz emelésével, de bevallom őszintén hogy ehhez sügér vagyok. Olvastam itt a fórumban mindenfélét de nem igazán jutottam előre. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Battlefield 6
- Ingyenes az Epic Store-ban a Universe fo Sale
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi