- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortimer26
csendes tag
Köszönöm!
Nekem nem is a procival lenne bajom, hanem a vga-val.
Aggaszt, hogy a támogatott videokártyák listáján semmi biztatót nem látok. Azt nem tudom, hogy ezt mennyire kell komolyan venni. Úgy értem, ha nincs abban az egyébként nem túl hosszas listában a kártya, akkor keresztet vethetek rá? -
Mortimer26
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a procimat AMD 3200+-ról AMD Athlon 64 X2 7750-re és videokártyát is vennék, ami pedig egy Gigabyte GV-N94TOC nVidia GeForce 9400GT chipsettel, 1024Mb DDR2 memóriával.
Az alaplapom ASRock N-68-s, integrált videokártyával. Ez így mind szép és jó (???), viszont nem találtam semmi infót arról, hogy milyen vga kártyát tehetnék bele a régi helyett. Elképzelhető, hogy nem is tudok bele semmilyet tenni? Létezik ekkora szívás? Tudna vki segíteni ebben?Kösz, előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest