Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceman1988
tag
válasz
iceman1988
üzenetére
azt még hozzáteszem a biztonság kedvéért hogy a northbridge volt 1.25v a southbridge volt pedig 1.15v.
-
iceman1988
tag
még egy kérdés...

a prime95 small tesztje futott majdnem 1 órát hiba nélkül. a blend tesztje már lassan fél órája. mennyi idő után lehet azt mondani hogy az adott konfig stabil? -
iceman1988
tag
Sziasztok!
a múltkor félbehagytam időhiány véget a tuningot, de most újra nekiálltam.
a konfig egy
gigabyte 790x-ds4, atlonII x3 445, geil ultra 2x1gb.
számomra az egyik kihívás a ht link visszaosztása volt
. de ezt a problémát is megoldottam. így ezzel kapcsolatban nincs is kérdésem. így egy másik kritikus tényezővel kapcsolatban lenne egy kérdésem. ez pedig a processzor feszültség. a kérdésem a következő... mennyi a fesz határa ennek a procinak? illetve mi a felső hőmérsékleti határ.
jelenleg 3.6 ghz-nél fut a prime95 tesztje közel fél órája.
a válaszokat előre is megköszönöm. -
iceman1988
tag
válasz
darál0w
üzenetére
igen igen. még el kellene olvasnom párszor hogy rendesen tudjam értelmezni majd a dolgokat. az a helyzet hogy ez nekem egy kicsit új még
. úgy értem hogy maga ez az amd tuning új nekem. itt egy kicsit több mindent kell beállítani. vagyis ugyanazokat a dolgokat mint úgy általában csak egy kicsit másképpen.
addig is köszi a segítséget. -
iceman1988
tag
-
-
iceman1988
tag
válasz
darál0w
üzenetére
Az a helyzet, hogy nem találtam olyan opciót ahol a feszeket lehet állítani. De ahogy cpu-z-ben néztem, nem adott a lap olyan sok feszt neki.
Igazából azért tuningoltam, mert vettem egy 5750-et. Ennyi tuning elég lesz neki? Vagy még mehetne egy kicsit feljebb?.. persze ha megy. -
iceman1988
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy 4800+-os amd athlon 64 procim és szeretném egy kicsit tuningolni. Az alaplap egy MSI K9N Neo. Annyi lenne a kérdésem, hogy mit, hol kell állítani?
Előre is köszönöm! -
iceman1988
tag
Sziasztok!
van egy abit ip35-e típusú alaplapom, van rajta egy dual-core e5200-as proci hyper tx2-es hűtéssel. az a helyzet, hogy 3 Ghz-nél jobban nem tudom húzni úgy hogy stabilan menjen.
az lenne a kérdésem, hogy milyen beállítást ajánlotok nekem hogy még egy kicsit feljebb..kb 3.5 Ghz köré tudjam húzni?
cpu-z szerint most 1.192 volton megy a proci, a 2x2 gb geil black dragon ramok pedig 2.05 volton és 4-4-4-12-es időzítésen mennek.
Köszönöm a válaszokat!
-
iceman1988
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy amd athlon 64 3200+-os procit hogyan lehetne tuningolni ezen az alaplapon?
Alaplap:asus a8n e
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Battlefield 6
- Ingyenes az Epic Store-ban a Universe fo Sale
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- További aktív témák...
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi