Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
kristof123
üzenetére
Tápra 20-25 a keret. GTX 770 4gb vagy R9 290 lesz mellé (feltéve ha ez utóbbiból lesz gyártói tuning verzió GTX770 4gb árában)
-
Dyingsoul
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Amire használnám: Filmnézés, böngészés, játék, youtube játék közben, streamelés (twitch.tv-n) közben a háttérben youtuberól zene, képszerkesztés (Photoshop+Lightroom), weblap szerkesztés, videó vágás-renderelés (After Effects), tanulás, programozás (visual studio, netbeans, eclipse), mindezt két monitoros környezetben (2*1920*1200). Szóval kb mindenre.
A célom nem világrekord döntése, csupán egy bika és stabil rendszer készítése ami hosszútávon ki fog szolgálni (4-5 évre tervezek).
Lap: ASUS MAXIMUS VI HERO
Ram: 1*8GB = CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600Mhz CL9
Táp: SEASONIC S12 II 620WIgazápól a táp nem támogatja a C6-7-et, és a másik topikban azt mondták parasztvakítás haswellnek emiatt drága tápot venni. a fent linkelt tuning videó viszont elbizonytalanított. Mi van akkor, ha nem csak az alvó üzemmód fogyasztásának csökkentése miatt kellenek azok a tápok, hanem mondjuk hogy tuning alatt is stabilabbak legyenek?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
rolio1
üzenetére
Ismerem a WoT-ot, elmondom neked mi a szitu:
A wargaming baszik megcsinálni a többszálon való futtathatóságot, mondván, hogy költséges. Ezért maga az alkalmazás egy szálon fut. Voltak kósza hírek Overlord blogján, miszerint tervezik a HT megvalósítását, de nem lett belőle semmi. Ezért az előnyben van, akinek egy magon (szálon) is jól teljesítő procija van. -
Dyingsoul
veterán
válasz
Apollo_21
üzenetére
Még nincs itt a gép, de pár héten belül itt lesz és igen, betonstabil tuningot szeretnék:
i7-4770K + H100i + egy jól szellőző ház (Corsair C70).Eddig még csak a jelenlegi konfigomat próbáltam tuningolgatni, de az kékhalálozott így visszaállítottam alapba. Úgy vagyok vele, majd az újba belekezdek szépen frissen.

http://www.youtube.com/watch?v=0CHs5_TdpXE
Eddig ezt találtam ami értelmes és elölről kezdi, szóval most gyűjtöm az anyagokat, olvasok és teszteket nézek. -
Dyingsoul
veterán
Hogy kell tuningolni?
-
Dyingsoul
veterán
Na gondoltam művelődöm kicsit tuning témában, elolvasom az első hsz-t... hamar rájöttem, hogy kicsit aktualitását vesztette már.

-
Dyingsoul
veterán
Bármilyen meglepő kedvenc játékaim egyikét a COD: MV2-t (cod6) extra beállításokkal 1920*1080-as felbontáson, minden bekapcsolva, adj Isten 4x antialiasing-gal (ennyi a max cod6-ban) 55-95fps-t produkált... Mindenféle tuning nélkül, úgy hogy a ramot is visszavettem 800mhz-ra.
Csókolom!
-
Dyingsoul
veterán
Nagyon irigykedhetsz, hogy már másodjára adsz annak hangot, hogy nincs értelme 6 giga ramnak....
Először is nem csak játékra használom a gépet. Win7 alatt (aminek ugye alapból 2 giga ram az igénye hivatalosan, msot ebbe ne menjünk bele, mert kevesebbel is elfut, a lényeg hogy egy alapból ramigényes oprendszer), belövöm az adobe after effects- photoshop- soundbooth triót, emellett megy a böngésző, media player, esetleg külön zenelejátszó, fájlkezelők, egyebek és hidd el hogy mindez bizony megzabálja a ramot! Ahhoz, hogy zökkenőmentesen dolgozzak szükségem volt a 2 gigám bővítésére és igen, bevállaltam, hogy 6 giga ram legyen a gépemben, mert már többet nem fogom bővíteni ezt a gépet, szóval már igen, benne van a ram és akármilyen felesleges benne is fog maradni, akár tetszik akár nem. Nem ebben kértem véleményt szerintem, ennek ellenére már másodjára blamálsz le.Köszönöm a lényegre törő segítséget.
-
Dyingsoul
veterán
Na a ramot átállítottam 1066mhz-ra, adtam neki +0.4V-ot, de everestben alig változott az olvasási irási sebessége:
Olvasás: 7018
Írás: 7048Az időzitése automatán átállt 5-7-7-20-ra. Azon nem kellene állítani?
-
Dyingsoul
veterán
Office alkalmazásokhoz, netezéshez valóban nem kell tuning, de egy ilyen gép sem kell ahhoz! A lényeg az, hogy egy olyan tuningprofilt szeretnék beállítani, amit egyszer beállítok és azzal netezek játszok meg filmetnézek meg minden. Miért, te mikor bekapcsolod a géped, eldöntöd, hogy most játszani fogsz és húzol kicsit a teljesítményen? Én azt szeretném, hogy egyszer beállítom azt a kis tuningot, aztán nem piszkálom tovább. Nem tudom konkretizálni, de van hogy napi több órát játszom.
A képek elkészültek, feltöltöm és linkelem, de nem azért csinálom, mert nem jól magyaráztál, hanem mert nem vagyok biztos a saját kezemben. CPU feszültségnél amugy nem lehet százados értékeket állítani (te azt írtad hogy +0.01-0.03V), de ezt rögtön meglátod a képeken.
-
Dyingsoul
veterán
Az a helyzet, hogy nem csak játékra használom, hanem van hogy bekapcsolom és órákon át csak tanulok rajta vagy böngészek..., ha beállítom az értékeket biosban, és csinálok róluk képet, de nem mentem el (mert nem merem) akkor megnézed, hogy jók-e a beállítások? Nagyon félek

-
Dyingsoul
veterán
Igen, ezt már megtaláltam, csak nem mertem hozzányulni! mert ha átállítom manuálra, olyan opciók is manuálisak lesznek, amiket nem vágok! a ramomon megnéztem a javasolt érték 2.2-2.4V. Csakhogy a biosomban nem az van, hogy manuálisan beirom mennyin álljon, hanem hogy +x volt. és nem tom mennyit adjak rá pluszban mert nem látom mennyin áll.
-
Dyingsoul
veterán
Még mindig nem értem hogyan állithatom át a ramomat 800ról 1066 mhz-re. Valaki segitsen pls. annyi beállitás van a biosba, hogy teljesen elkavarodtam, egy lappal visszább vannak a bios beállitásaim feltöltve. Nem merem elpiszkálni mert félek, hogy kicsinálom a ramom!
-
Dyingsoul
veterán
válasz
echterion
üzenetére
Igen, sokat jelentett, de öö nekem kicsit ködös ez a tuning dolog :S ha csak +10%-al emelem meg a feszt, akkor húzhatom bármennyivel a procit, nem fog kihalni? A procihűtőmről mi a véleményed? procival együtt nem kéne a ramon is tuningolni? persze eredeti kérdésem a proci volt, csak ahogy enéztem a procival együtt húzták a ramokat is. Mellesleg az alaplapom 1066-os ramokat támogat, sőt, gyártói oldalán az van, hogy 1200mhz OC ramokat is.
Szerk: sztem a tuningolásba hétfőn kezdek bele, akkor kapom az új vidkártyát meg +4gb ramot is! De erre a ram dologra mindenképpen kellene keresni vmi megoldást, mert nem semmiért vettem 1066 mhz-s ramokat... Persze ezért nem hibáztatok senkit, ne érts félre!
Köszi amugy a segítséget! -
Dyingsoul
veterán
Mivel nem kaptam segítséget a másik topikban, ezért ide linkelem.
Itt válaszoljatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Amazon
- World of Warships
- Gurulunk, WAZE?!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-9700 CPU LGA 1151 + GIGABYTE Z390 UD
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi