Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Asus M5A97 Evo R2.0 lapom van, benne egy phenom 965. Az asus turbo evo programját használva 4 gigára húztam a procit (vagyis a program húzta
). Csak egy gondom lett vele, hogy most szünet nélkül ezen a 4 gigán és 1,52V-on jár. Nincs valami mód rá hogy ugyanúgy csökkentse a szorzót és a feszt ha nincs használva, mint tuning nélkül? -
-
dethroner
veterán
válasz
bivalyolo
üzenetére
Most 2,5-ön van, így megy most 400-as fsb-vel. A normál 333-al 3,2-es szorzón kétszer indulás nélkül ment 1066-ot. Vagyis meg kéne próbálni egy kis plusz feszt adni a procinak, az lehet még megoldás? Csak fura hogy induláskor szarakodik, működés közben, játék alatt semmi gond. Sőt, occt rövid tesztek is lementek.
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Néhány napja húztam picit a procit, és azóta furán indul a gép. Vagyis gombnyomásra felvillannak a ledek, a ventik is felpörögnek egy pillanatra, majd minden leáll kb 2-3 másodpercre, aztán elindul normálisan. Nem sokat húztam rajta, 400 fsb-re, ram szorzót visszavettem. Működés közben nincs semmi gebasz, occt-is futattam, semmi problem, csak ez a hülye kétszer indulás. Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
). Csak egy gondom lett vele, hogy most szünet nélkül ezen a 4 gigán és 1,52V-on jár. Nincs valami mód rá hogy ugyanúgy csökkentse a szorzót és a feszt ha nincs használva, mint tuning nélkül?