Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutyák
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Jah ha csak energia gazdálkodás akkor nem akarom kikapcsolni természetesen. Csak kérdeztem, de akkor most már tudom miért veszi le...
Nah alapfeszen sikerült felrántanom 2,9-re: 415x7 fesz autó. Ramok visszaosztva, de így is már 830-on mennek, illetve megy ,mert egyenlőre csak 1 modul van benne. Így most stabil.

Üdv

-
Kiskutyák
aktív tag
válasz
darál0w
üzenetére
Itt van pár kép a BIOS-ról.
Kérdésem, most 386*7 en van, memória visszaosztva, auto feszen. Be is bootol rendesen a win hiba nélkül. Everest stabilitás teszttel lett tesztelve, ment hiba nélkül. De ha nincs terhelés alatt akkor vissza veszi a szorzót. Ha van terhelés akkor újra megemeli.
Hol tudnám ezt kikapcsolni????
-
-
Kiskutyák
aktív tag
Sziasztok!
Kéne egy kis help.
Alaplap: Asrock G41M-S
Proci: Core2Quad Q8200 Yorkfield 2,33GHz
Memória: jelenleg 1*2GB Kingston 800MHz-es modul, de lesz bele 2*2GB KingMax 1066MHz DDR2
VGA: egyenlőre alaplapi, de ami lesz bele az egy 8800ULTRA vagy 8800GTX
TÁP:jelenleg HKC, de chieftec 400w-os lesz bele valszegMost a beállítások: 7x340 FSB alapfeszen, a ram nincsen vissza osztva.
Abban segítsetek, hogy esetleg valakinek ezzel a lappal valami tapasztalat, ha van, hogy mennyit bír. Gondolom a tuning majd csak a táp csere után.

A feszkót mennyivel szabad emelni? Mi az az érték amivel kezdjem?
Ha ez kevés info, akkor szóljatok és mondom a többit. Illetve linkelek képeket.
köszi előre is.
üdv

-
-
Kiskutyák
aktív tag
Erre valaki? [link]
-
Kiskutyák
aktív tag
Na itthon vagyok végre. BIOSba be, PCI-E 100MHZ, CPU feszkó: 1,35 , FSB 200, szorzó 15-re. Mentés, restart, vissza BIOSba és vissza álltija a szorzót autóra.
Valami ötlet??? Csak az AMD Virtualization van bekapcsolva. Minden más kikapcs. CnQ, meg ilyenek.Ötlet??? Bőven elég lenne 3GHz-en.
-
Kiskutyák
aktív tag
orthos-t honnan tudnám leszedni Win7 alá?

-
Kiskutyák
aktív tag
Szaisztok!
Tudnátok nekem segíteni?
ASUS M2N-E alaplap 1701-es BIOS. CPU: AMD Athlon X2 7750Black Edition (AM2), Hűtő ASUS X70 (hőcsöves) most 40foknál feljebb nem engedi az alap 2,7GHz órajelen 100%-os terhelésnél. 4x1GB DDR2 CSX 800MHz ramok.
Légyszíves írjátok le nekem, hogy pontosan mit állitsak a BIOSban, hogy szépen elvigye a 3GHz-et? Elég, ha csak simán FSB-t emelek? Vagy kell neki némi plusz feszkó is? Most a ramok max 400MHz-en mennek. Azokat esetleg osszam vissza 667-re? Please írjátok le lépésről lépésre. RESPECT!

THX

-
Kiskutyák
aktív tag
Szevasztok!
Tudna nekem ebben valaki segiteni?
AMD Athlon64 3000+ (1800MHz) a többi adatot linkelem.
Ez a mostani állapot nem az alap és ez is lenne a kérdés,hogy ennél feljebb meddig lehet huzni bizutonságosan?Mennyit bir el ez a proci?
[link]Alaplap: [link]
Lapkakészlet: [link]
Memória: [link]
Proci részletesebben: [link]
CPUID: [link]Na mit lehet ebből kihozni?Alapbol ugye 1800-as kb olyan 2.2-re ha menne az már jó lenne vagy 2,4-re stabilan!
Please HELP!
Előbb megvárom a véleményeket mielőtt nyuznám!

-
Kiskutyák
aktív tag
hehe ez sem elég!

Az a baj, hogy minden egyes BIOS más és a leirtakat fingom sincs,hogy hol keressem!

Van amit persze megtalálok,de nem mindent!Nincs itt valami nagy koponya akinek ugyanilyen lapja van?
ASUS M2N-E!
Ha nincs az se baj,igy is jó a gépem, amire kell arra tökéletes!Csak kiváncsi lettem volna,hogy mennyit bir a kicsike!
Na köcsi!
Ciao

-
Kiskutyák
aktív tag
Please valaki légyszi irja le,hogy mit és hogyan állitsak!
Igen elolvastam a kezdőoldalon lévő irást, arra van ez a toppic, a "nagy tuningosok" elmagyarázzák, és segitsenek!
Előre is köszike!

-
Kiskutyák
aktív tag
Hello sziasztok!
Lámerkodnék én is egy kicsit!

Ez a toppic ugyis point erre vaoló!Nem vagyok egy nagy tuning mester és ezért kérném valakinek a segítségét!
Gépem:
ASUS M2N-E alaplap BIOS 1304 20008/02/14
AMD Athlon64 X2 3800+ prociról az adatok:
[link]
ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO proci hűtő
4*512 DDR2 800MHz Elixir Dual Channel ram
ASUS EN7600GT 256 GDDR3 (Core:690MHz, ram:800MHz(1600MHz))
Samsung 7600rpm 8mb Cache SATAII vinyó
TRUST 370W Low Noise táp

tudom ez elég gyenge (nemsoká váltás)Na most szeretném,ha valaki SZÁJBARÁGÓSAN leirná pontosan,hogy miket állitsak és hogyan,hogy egy kis plusz teljesitményt (leégés nélkül persze)
!
Ez a proci igy megy a képen is látható 2000MHz-en 2300-ra ha fel lehetne huzni az már nagyon jó lenne vagy esetleg 2400-re!
)Köszi előre is a segitséget!
Ciao
Új hozzászólás Aktív témák
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest