- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rider74
tag
Sziasztok!
Egy számomra érthetetlen dologba futottam bele. Mi a magyarázata annak a ténynek, hogy az FSB emelésével az everest memória másolási tesztjében csökkenni kezdenek az értékek?
Ha az FSB 415 az érték 7300, ha emelem, 430-ra 6940 a többi érték
mem olvasás/írás szépen emelkedik csak a másolás csökken, nem értem miért. -
Rider74
tag
válasz
Shrike7973 #1008 üzenetére
-
Rider74
tag
válasz
Shrike7973 #1002 üzenetére
Mert ha piszkálod az FSB-t minden érték mozog vele együtt valamilyen arányban...Gyári hűtővel (jobban)figyeld a tesztek alatt legalább az első ciklus lefutásakor a hőmérsékletet.
-
Rider74
tag
válasz
Shrike7973 #999 üzenetére
Az 1.3..V az alapfeszültség de terheléskor leeesik a fesz valamilyen mértékben de ez az alaplaptól, Ramtól,chipsetttől, talán még a széljárástól is függ csak TE tesztelheted ki magadnak.Állítsd
be a feszültséget egy kicsit magasabbra ÉSSZEL kis lépésekben és figyeld, hogy Prime95 ,vagy Orthos alatt mennyit esik a fesz. Everesttel vagy CpuZ vel. Ha feszemelés nélküli tuningot akarsz megvaósítani nincs más út csak ez. -
Rider74
tag
válasz
Shrike7973 #992 üzenetére
Amúgy mennyi feszt kap a proci és a RAM? Eversetel nézve , tudom nem igazán pontos de azért támpontnak jó. Szerintem a terhelés alatti Vdrop-ot nem kalkulálod be sokat szívtam vele én is. Szorzó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Facebook és Messenger
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest