- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
* Dual channel architecture support up to 8GB by 4 DIMM slots
* Supports DDRII 800 / 667 / 533
Ez van a lapod memória támogatásához írva.
Azt linkeld be, mit ír a CPUZ a memóriákról, mi van az SPD-jükben, mert ha 1066Mhz, akkor elképzelhető hogy BIOS frissítés kell, mert a lap 800MHz-et támogat. -
lipi67
nagyúr
Ezen a beállításon se proci, se ram nem lehet!
Elvileg azt mondanám, alaplap akkor..de..akkor nem bootolna.
Biosban keresgélj. MCH-nak adj 1,4v alatt valamivel, azt kérhetiÖtlet: Ha nem megy, cseréljünk 1 hétre procit, s nézd meg ezt, csak 8as a szorzója és hamarabb ott vagy. Én is megnézem majd a Tiédet.
(#22637) Zolii44: Milyen proci..ezt se tudjuk. Meg..ahogy mondták, jó lenne tudni mennyi feszre gondooltál, azon fesz alatt terhelve mennyire melegedik stbb..Több infó kellene.
65-ös proci 1,45V-ig röhögve túlél, 45-ös 1,38-ig simán.
Nem akarom már még 1x leírni, de:
[itt] az utolsó 2 bejegyzés Rád is vonatkozik.. -
lipi67
nagyúr
Szia!
Külön -külön gondolom mit tudhatnak (lap-proci) ebből induljunk ki.
A lapod kb 1 szinten van a ksi Abit IB9-cel, talán picit jobb, de tuningban semmiképpen sem. Lazán mentem abittal 450 feletti FSB-t, az nem lehet gond a Te lapodnak se.
Procit kb 6320-as szintnek vehetjük. A Tiéd könnyebben tuningolható (6300), de a 6320-as is 7x500-at tud 1,5V-on. Igazh, ezt én P35-ben csináltam, ezért is vettem egyenlőnek, mert nálad bár jobb lehet a proci tuningpotenciája, de a i965 visszafogja majd kicsit.
No meg a 2x2 giga ram is, 2gigával könnyebb lenne.7x400-at feszemelés nélkül tudni fog szerintem. Felette..EZt ki kell sakkoznod.
Na..most néztem, IP 35-E ben 3620MHz-nél állt meg a 6320-as, de az is azért történt mert a 2gigás PQI 800-as ramjaim 1:1-ben Nem mentek 1038 felett...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest