Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
KaiotEch
üzenetére
Elvileg jó lenne az az offset. Az LLC NE legyen auton, de ezt már legelőször is írtam. Gondolom nem olvastad el az ajánlott irodalmat, mert akkor nem kérdeznél ilyeneket. Én pedig nem fogom kétszázadszor is leírni a tuning menetét, keress vissza légyszíves, mert volt már bőven példa rá. 4,2-höz az LLC 1, vagy esetleg 2 legyen, ne magasabb (szám). A VTT-t kell olyanra belőni, hogy ne legyen 0,5V-nál nagyobb difi a RAM-mal. Ha az gyárilag 2133-as, akkor nem fog kelleni magasabb fesz neki, viszont mivel a proci vezérlője hivatalosan nem támogatja, csak 1333-ig a ramokat, nem garantált, hogy menni fog. 1600-zal biztos nem lesz gond és sztem az 18xx is rendben lesz.
-
-
válasz
KaiotEch
üzenetére
Én 4 gigát írtam, nem 4.2-t
Utóbinál már nem fog menni ilyen nagy offset, jó eséllyel. LLC vezérlést extreme, vagy ultra szintre raktad??
Ezenkívül írtam linket is korábban, nagyon kimerítően körbejárta benne a szerzője a témát, ráadásul Asus lapra vonatkoztatva a 2500k tuningot.
Lépj ki a write only üzemmódból lgyszíves.szerk.: az sem derült ki, miben szeretnéd a VGA-t kihajtani? BF Multira a 4.5Ghz is kevés lesz, single-re pedig 4 is bőven jó (sok).
(#41004) Kaci84@ akár megdögölhet, igen!
1,45V csak komoly hűtéssel, a háromcsöves lég az nem ez a kategória (bár próbálni kell, mert hátha mégis). BF az nem teszt, ezért nem mérvadó.
Ilyen AMD-t ne nagyon engedj 65 fok fölé tartósan, de ezt LinX, vagy IBT segtségével teszteld. -
Új hozzászólás Aktív témák
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Witcher topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Utóbinál már nem fog menni ilyen nagy offset, jó eséllyel. LLC vezérlést extreme, vagy ultra szintre raktad??